2012. szeptember 5., szerda

Crochet bookmarks again:)

Nagyon belejöttem a horgolásba újabban. Az ok nagyon egyszerű: kevés az időm, de egy ilyen kisebb darab pár perc alatt elkészül. :) 
I made crochet bookmarks again. Why? I haven't got free time, but I can do these bookmarks very easy and quick. :)


A legyezős könyvjelző mintáját itt találtam. Első látásra bonyolultnak tűnt, de elsőre sikerült elkészítenem, pedig nagyon-nagyon kezdő vagyok. :)
I found this pattern here. I thought it was difficult, but I made it first.Ezt a gyönyörűséget Emőkénél láttam. Gondoltam, kipróbálom. 
This wondwerful bookmark was found on Emőke's blog. I decided to try it.


Természetesen kedvenc könyveim kapták meg legújabb kincseimet.:) Ti olvastátok már őket?
I put these bookmarks on my favourite books. Have you read them? 
Valószínűleg néhányat elajándékozok majd. Bár már a szívemhez nőttek.:)
I think, I will give some of them for  present. But I love them!

8 megjegyzés:

 1. Szép lett mind,EMŐKE a fehéret kéri ajándékba;-)
  A kisasszonyokat én is nagyon szeretem,de a 3.könyvnél mindig elakadok az nem annyira tetszik mint az első kettő,így a 4.5-et sem olvastam még mert szeretem az időrendi sorrendet.De jöjjön csak az esős idő:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megbeszéltük.:)
   Én mindegyik kötetet olvastam, a harmadik tényleg egy kicsit vontatottabb. A filmet is láttam, az viszont teljesen elbűvölt!:)

   Törlés
 2. Csak vicceltem;-)A neven van a hangsúly---- Emőke vagyok:-)
  Igen a film is jó,ez egy kivételes eset,hogy a filmet láttam előbb és aztán olvastam a könyv/eket...csak azért,mert később adták ki:-)
  Fordítva szoktam,sokszor még úgy sem.Most végeztem a katedrálissal,902 oldal.Egyáltalán nem "ájultam "el tőle,mások napok alatt végeztek vele,nekem 2 hónapomba telt/igaz esténként olvastam csak pár oldalt,kb 10x kezdtem el.Nem mondom hogy rossz,de nagyobb durranást vártam-legalább akkorát amennyire "istenítették"...filmben biztos nem nézem meg........legalábbis MOST biztos nem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocs, igazán restellem a dolgot... így jár az, aki este, fáradtan, álmosan áll neki blogot írni.:)Kijavítottam. Na már csak ezért is a tiéd a fehér!:)
   A Katedrálist nem olvastam. A sikerkönyvek nem mindig jönnek be. :)A hangulatomtól is függ milyen könyvbe kezdek. Most az Üvöltő szeleket olvasom újra éppen.

   Törlés
 3. Üvöltő szelek az jó kis" pszichopata "könyv,nagyon szeretem én is:-)Csakis figyelmesen lehet olvasni,hogy az ember lánya tisztában legyen vele ki kivel van ki kinek a rokona:-)))A folytatását olvastad már?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Folytatását??? Nem, nem olvastam. Mi a címe?:)

   Törlés
 4. Lin Haire-Sargeant: Heathcliff visszatér

  VálaszTörlés