2013. szeptember 22., vasárnap

Egy új kincs :)


Ma bukkantam rá teljesen véletlenül. Nem is igazán akartam könyvet venni, de mint minden könyvrajongó, nem tudtam elmenni egy Alexandra könyvesbolt mellett. A kínálat teljesen elkábított. a végén vissza kellett magam fognom. Jane Austen rajongó vagyok. Syrie James regényét már régóta várom. Most azonban végre az enyém lett!
Nem fogom rávetni magam, mert épp az Üvöltő szelek közepén járok. Mindegyikük megérdemli, hogy csak rájuk figyeljek. De kíváncsi az viszont vagyok. Olvasta valaki közületek? Mi a véleményetek róla? Légysziiiiii, írjátok meg, jó?
I found tis fantastic Syrie James novel this afternoon. I love the novels of Jane Austen and every novels from Jane Austen, so I have to buy the Missing Manuscript of Jane Austen by Syrie James. But, I can't begin it, because now I'm reading Wuthering Heights. 
But I would like to know: what is your opinion for this novel. Have you ever read it? Please, write me your opinion.:)

10 megjegyzés:

 1. Még csak nem is láttam ezt a könyvet de amit ő írt: Jane Austen és a másik : Bronte naplója mind a kettő nagyon tetszett, valószínű ez a könyv is megállja a helyét a romantikus olvasmányok között

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez teljesen új. A másik két regényét olvastam, mind a kettő nagyon tetszett. :)

   Törlés
 2. Montgomery Kék kastély- a megvolt már?;-) alig bírom letenni és előre sajnálom, hogy vége lesz......

  VálaszTörlés
 3. Máris sajnálom, mert vége lett, merem állítani, hogy a legjobb Montgomery könyv, de mindjárt kezdem Emilyt....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem olvastam a Kék kastélyt, de a többi nagyon tetszett. Főleg az Anna könyvek. Ez a Jane Austen elveszett kézirat is letehetetlen.

   Törlés
 4. Emily 2. Része végedé járok, inádom!:-))) mindig a legváratlanabb helyzetekbe tesz valami fergetegesen humorosat:-))))
  Akkor J. A. kéziratot is el kell olvasnom

  VálaszTörlés
 5. Végedé= végefelé

  VálaszTörlés
 6. Feltétlenül! Nagyon-nagyon jó. Nekem meg A kék kastélyt és az Emily könyveket. Van mit pótolni.De kell a lelkemnek minden estére valami...:)

  VálaszTörlés
 7. Emily 5. Rész közepénél tartok;-)

  VálaszTörlés
 8. Borzasztó, vègeztem Emilyvel.Hát nagyon❤❤❤
  Most Anne hét könyve következik, mert nem olvastam el mindet, így újra kezdem inkább az elsőtől...valamiért nem tudom letenni L. M. M könyveit most... Mi lesz velem ha elolvastam mindet???? Van - e, lesz - e amit még nem adtak ki?
  Válaszolok majd minden bejegyzésedre, mert megcsináltam az ökolábnyomot is, meg a balatoni bejegyzésednél is van egy képed ami nagyon tetszik.....
  Most akkor kezdődik Anne otthonra talál... Szép estét ,Judit, hasonló kellemes élményt kívánok!

  VálaszTörlés